Rider Meeting

Kom till Verbier runt lunch och hade först någon Intervju innan jag sedan hade helt fritt schema fram till 20tiden. Så passa på att hänga hela dagen med min bror Jonas och hans familj som bor här i Verbier. Trevligt familjehäng!

Sedan kl 20.00 var det Rider meeting med info om vad som kommer att hända här kommande dagar. Tävlingen är i alla fall nu spikad för Lördag om prognosen håller i sig vilket vi får hålla tummarna för. Vore skönt att kunna bränna av det direkt istället för att ligga och vänta så pass länge som ända till den 5:e april som det sista möjliga datumet för tävlingen.

Fick även veta att snöförhållandena är bland dom sämsta dom sett typ sedan dom drog igång för 20 år sedan, Verbier Xtreme firar ju som sagt 20 års jubileum i år. Så det snackades om att flytta starten på toppen något, vilket innebär att jag inte kommer kunna åka den linje jag spikat sedan länge… Vilket gjorde det hela lite mer komplicerat helt plötsligt.

Så imorgon gäller det att hitta video på åk från den starten under morgonen, sedan dra upp på berget, ta bilder, reka med kikare och sedan analysera vilken linje det får bli. Spännande!
P1060232

P1060244

P1060250
Vi alla åkare bor på byns bästa hotell W. Har haft lite flytt och bra standard på boendet senaste veckorna.
P1060283

P1060287

P1060243

P1060279

P1060292
Fick nrlapp och diverse saker på mötet. Jag drog nr 12 av typ 14-15st Ski Men. Tror det är fördel att förhoppningsvis se lite åkare dra iväg, så borde vara ett ok nr.