Xtreme Verbier

Det blev tävling i Verbier idag och allt gick bra! Satte min linje som jag tänkt och är nöjd med prestationen. Det räckte till en 8:e plats, så klart godkänt! Men på något sätt är det väl inget som får mig i extas heller, är väl nog tävlingsmänniskan som slår in lite och hade velat lite mer. Borde dock vara supernöjd av att jag klara av och överlevde uppgiften.

Senaste två dagarna har dock varit lite påfrestande mental. Efter den flyttade starten har det varit ett tufft arbete att hitta en linje som jag kände jag hade tillräckligt koll på och som låg i komfortzonen. Fanns liksom inga videos eller gamla åk ut från den nya starten. Att det var dimma och flatljus stora delar av gården gjorde det hela inte lättare. Så var först när vi kom upp imorse någon timme innan start då det verkligen gick att reka på riktigt och få en bra uppfattning. Jag var riktigt sugen att kliva upp på den starten där dagens podie körde ifrån, för jag visste att det var det som skulle krävas för ett bra resultat vilket senare även visade sig. Men jag kände mig sjukt osäker hur det såg ut och var inte tillräcklig säker på mig själv att det var något jag behärska. Så valde istället något jag kände mig ha stenkoll på, vilket i slutändan nog gör att jag känner att jag kanske inte pusha gränsen tillräckligt, även om det nog var smart.

Killarna som klev upp på podiet var dock ute och leverera bra åkning idag, kul att Reine klev upp på pallen och blev 2:a! Sedan även kul att Christine lyckades knipa en 3:e plats också, bra svenskdag!

Men mest av allt sjukt kul att ha kört här i Verbier även om det känns som jag inte fick smaka på hela kakan, då vi som sagt inte körde från toppen av BEC, så jag kanske kommer tillbaka för ett nytt försök därifrån nästa år;)

Ska lägga ut mer bilder från tävligen imorn och länk till åk och tävlingen när det kommer ut.

Nu ska jag vila ett trött huvud inför kvällens Audi-fest som nog kan bli lite stökig.
P1060295
Bästa vye vi fick igår, då det under 20-30 min såg ut så här. Flatljuset gjorde det dock sjukt svårt att förstå vinklar på klippor och landningar.
P1060298
Är från detta avstånd man gör all besiktning med kikare, inte helt lätt.
P1060315
Lottning på torget igår.
P1060326
På toppen imorse med Wille Lindberg, sjukt fin morgon och ett väder som gjorde en sjukt peppad att köra.
P1060328

P1060330
Wille och jag drog upp och reka från en annan vinkel för att få en bättre uppfattning.
P1060334

P1060339
Den där minen beskrev nog hur jag kände just där och då, lite nervös och osäker på hur jag skulle klara uppgiften.
P1060341
Mer rekning från Reine och Wille! Sjukt tacksam att ha dom två här som hjälpte till och har kommit med mycket värdefulla tips. Vilket självklart Christine gjort dessa dagar också, så har haft bra stöd.
P1060344
På toppen av starten, där ni ser ett gäng stå på kanten bort till höger och försöker hitta sin linje uppifrån. Lite halvotrevligt att stå och titta ner faktiskt.
P1060348
Från starten och där man ser målet långt där ner.
P1060367
Christine på dagens tjejpall.
P1060388
Herrarnas podium.