Bootfitting

Blev ingen åkning idag, liftarna stod större delen av dagen still pga av på tok för starka vindar, tråkigt!

Så fick styra lite praktiska saker istället, så här efter säsongen är det ju tex en del fakturor som ska skickas iväg för att få betalt för ”jobbet”, inte alltid det roligaste att göra även om det borde vara det då det som sagt belönar sig rätt bra i slutändan.

Var sedan ner och hämta landslagsbilen som varit inne på service och passade på samma gång på att besöka en bootfitter som ligger ner i dalen. Har nämligen fått sjukt ont på ett nytt ställe i pjäxan och som jag nu väntat lite väl länge med att fixa, så bara senaste dagarna har jag byggt en lite extra knöl där på utsidan av foten, segt! Men hoppas den kan gå ner nu när dom frästs ut lite extra utrymme. Är framför allt störst skillnad nu när jag åker friåkning att man är så länge i pjäxorna, längre en normalt, så det börjar lätt trycka på andra ställen mot vad man är van vid. Killen som har ställer där ner, Sport Schuh Fitting, är riktigt kunnig så ett tips att åka förbi om ni är i området och behöver hjälp.
P1060435

P1060442

P1060443

P1060446

P1060451

P1060455
Var sedan ute på en löptur i regnrusket när jag kom tillbaka upp. Sjukt otrevligt att gå ut i, men när jag väl var igång är det ju bara skönt att det regnar.
P1060464