J.L, Aftonbladet TV och Derby

Har varit en ganska fullspäckad dag som började hos J.Lindeberg, gick vidare till Aftonbladet TV och sedan Derbykväll på Tele2 Arena. En annars bra dag, slutade dock i moll efter en svidande 2-1 förlust. Dock ändå kul med lite fotboll och magisk inramning. Fotbollen är något jag saknar mycket med att inte bo i Sthlm.
P1070008
Inte min mest högpresterande bild, men ni förstår nog. Jag var och hämta ut en kostym för ett bröllop som kommer senare i maj. Väldigt nöjd att ha ett samarbete med J.Lindeberg som kan erbjuda dessa saker utöver skidkläderna.
P1070010
Butiken på Biblioteksgatan 6.
P1070013
Sedan till Aftonbladet TV och en inspelning tillsammans med medaljlotteriet som jag är ny ambassadör för. Gå in och spana in det lotteriet som är en spännande satsning med vision om att ge fler möjlighet att förverkliga sina idrottsdrömmar.
P1070016
Längre inspelning än jag tänkt så fick plocka en sen lunch på La Neta på vägen tillbaka. Sjukt bra Mexmat i enkla lokaler.
P1070017
Någonstans under lunchen började det ösa ner hagel
P1070024
Skönt tifo från Djurgårdens sida. Jag kom på för sent att jag kunde gå på matchen, så lyckades hitta biljetter i sista stund men dock på bajenläktaren. Så gällde att sitta och hålla låg profil matchen igenom, men fördel att kunna ta del av tifo och inramning på ett annat sätt.
P1070031

P1070042