Sälen

Är ju i Sälen sedan i förrgår. Är här med laget och kör några dagars träning för att sedan till imorn fredag och i helgen vara med på den klassiska avslutningen sedan några år tillbaka Ski Funtastic eller som jag tror det kallas nu, Sälen Winter Games.

Under gårdagen var väl skidåkningen ingen höjdare, främst för vi körde i backe som knappt luta nedför, så dagens höjdpunkt var istället då vi körde surfvågen som finns inomhus här som fys. Fick 2 h med mycket skratt. Jag ska testa bädda in ett filmklipp längre ner så förstår ni varför.

Idag var vi istället borta i Hundfjället och körde i World Cup backen bredvid Väggen, vilket till motsats från igår trycker på väldigt bra. Var en riktigt kul backe att köra i och perfekt att få träna i en sån pass lång brant backe.
P1070089

P1070097
Dagens tränignsbacke, som ni ser ganska lång och skön brant.
P1070105
Bäck och en av dom andra grabbarna som håller på att testa lite annat material för nästa år, vilket gjorde att jag idag hade en teamkollega på Atomic… Och självklart såg det spännande ut.

P1070061
Gårdagen där det även kördes ett FIS-race GS bredvid… Backen kanske inte var skrämmande brant.
P1070066
Andre och Matts som körde tävlingen passade på att träna och värma upp bredvid slalomen.
P1070070
Haha, dom hade inte den lättaste starten med väldigt låg fart och lite bollar, så blev tvungen att knäppa en actionbild på Matts. Som ändå fick dom att svänga på ett helt klart godkänt sätt.
P1070073

surf i lindvallen , mange goes wild

Posted by Thomas Sjödin on den 15 april 2015

Gårdagens bästa med på film. Där Mange åker in framför Sjödin och klipper honom helt.