Avslut

Jag skulle bara vilja dela med mig av en genialisks video som min vän och team-kollega Hans har gjort och släppte igår. Där delar Hans på bästa sätt sitt beslut om att han bestämt sig för att sluta som aktiv och nu istället bestämt sig för att jobba vidare på ett annat spår inom skidåkningen. Video tycker jag beskriver Hans bästa sida, där han oftast går steget längre och alltid kommer upp med något nytt. Om jag hade ett företag som behövde en marknadsansvarig som tänkte lite utanför boxen så hade jag plockat Hans utan tveka, han är genialisk där. Vi som följt hans social medier senaste åren vet exakt vad jag pratar om.

För oss åkare och även mig personligen så är det ett stort avbräck att tappa Hans. Han är verkligen en sån där kille som bidrar med det där lilla extra för hela gänget och har gjort att tiden fram till nu varit jäkligt rolig. Finns många härliga minnen tillsammans. Så fortsätt på samma sätt där Hans!

Denna video har fått mig att skratta högt ett antal ggr senaste dagarna.