Sälen-Sthlm-Engelberg

Känns konstigt men var i Sälen igår och åkte skidor och idag vi lunch var jag tillbaka i Engelberg. Drog mot Sthlm sent igår för att hinna med morgonflyget ner, 06.30, men detta innebar att jag rulla in i byn innan lunch.

Sista dagen i Sälen var ganska skön, äntligen hade finvädret hitta fram. Så åkte bara runt och hängde runt målomrdået och tittade på damernas race. Lagom aktivitet då vi dagen innan hade en riktigt trevlig team-middag och fira av Hans på ett roligt sätt… Ok, jag glömde nästan att jag hade kl ställd på 05.50 och var uppe och fota för Audi/Goldwin tillsammans med Jens och Frida, det fina vädret och gänget gjorde att det inte var särkilt jobbigt även om man inte hade många timmars sömn.

Nu ska det bli skönt att varva ner lite i Engelberg någon dag.
P1070119
Från fredagens race där André typ tog hem 6:e segern i Mr Lindvallen, Bäcken blev tvåa och jag lyckades knipa en tredje plats.
P1070125
Vädret igår var som sagt lite mer inbjudande och som det ska vara en helg dom denna.
Untitled
Jag, Jens och Frida i lite nya Goldwinkläder, lite sminkning och sedan en Audiplåtningen där dom kört ut en bil mitt i backen.
P1070131
Tidig morgon på Terminal 2, blev glad att möta av Johan&Nyström, så man fick sig en bra morgonkaffe.
P1070133
Mellanlandning i Berlin, kanske inte den härligaste flygplatsen
P1070139
Schweizare är noggranna, men att dom är så här pass noggranna att polisen står med draget automatkarbin för att hålla koll så alla ställer vagnarna på rätt sätt…;)
P1070141
Men hallå vilket perfekt välkomnande, hann knappt komma hem innan det var dags att dra på fotbollsskorna då det styrdes säsongens första utomhus fotboll.
P1070150
Vi spela väl typ 2h, så ett skapligt trött gäng efter.