Smygstart

Planen med fysträningen är att perioden nu i slutet av april fram tills jag i Maj kommer sparka igång med Andreas, är att bara köra lite vad jag känner för. Inte köra allt för hårt utan utan låta kroppen få lite vila. Det mest optimala hade dock varit att nu dra en vecka semester till solen helt utan träning eller skidåkning, men tiden fanns inte riktigt nu så får bli längre fram.

Överlag skulle jag dock vilja säga att jag känner mig i rätt bra form nu efter säsongen, särskilt styrkemässsigt har jag hållit igång riktigt bra hela säsongen. Är mer lite konditionsmässigt jag känner mig tappat, eller egentligen inte för när man åker skidor har man bra tryck och grym skidkondition. Är ju mer specifikt mot löpningen man känner sig tung, då man inte sprungit alls särskilt mkt under vintern. Så är ju mer att man känner sig stressad nu i början av att steget inte riktigt sitter där och benen inte hänger med.

Och då jag igår fick ett samtal av coach Mange från AG Football Club, alpin garagets kroplag jag brukar spela lite med när jag är i Stockholm, att säsongen snart dra igång. Så kände jag att det var läge att börja fila lite på löpformen. Så igår eftermiddag drog jag efter typ 5h städning ut och lufta lungorna i lite lättare 1000m intervaller. Kändes ju kanske inte som jag flög fram precis. Och när jag väl kom ut till detta väder fick jag även lite ångest att jag varit inne hela dagen.
DSC05903
Kör slingan runt sjön som är exakt en kilometer.
DSC05909
Gale fin kväll
DSC05912

DSC05914
Hitta en liten sandbank efter passet som jag blev tvungen att stagea en bild på.