Hike med viktväst

Satt hemma igår och hade lite panik att jag inte var ute och njöt av det fina vädret, typ passa på att ge min extremt bleka kropp utöver ansiktet lite solljus. Det hela slutade upp med att jag bestämde mig att gå på en hike, dock fullt påklädd så brännan får vänta ett tag till. För att göra hiken lite mer spännande drog jag på mig viktvästen (10kg), vilket gjorde det hela lite mer jobbigare. Dock mest skönt att vara ute i det fina vädret. Kontrasterna mellan det gröna och fortsatt snöklädda bergen är härliga.
DSC05926

DSC05941

DSC05957

P1070239
Hiken blev inte tillräckligt jobbig för hjärtat så bestämde mig även att dra bort till gymmet, främst för att få en rejäll stretch men även köra några kortare intervaller. Eftersom benen var lite trötta fick det bli i stakmaskinen. Körde nämligen några såna all out intervaller i Vemdalen med gänget förra veckan, där vi tävla vem som drog mest under 1 minut, vilket blev magsik jobbigt.
P1070245
Planen var att köra ett antal all out 30x30sec intetvaller, men maskinen var faktiskt rätt dålig eller mer tråkig då det inte fanns någon mätare på den. Fanns ju liksom inget att tävla emot. Så avbröt efter 7-8 halvtama intervaller på ganska tama pulsvärden.
P1070253

P1070254

P1070257
Jag skäms nästan att visa grillen vi har på balkongen här… Typ minsta Webern på markanden. Men igår var uppdraget att göra burgare, fick ett killer-tips efter vi åt burgare på lodgen för någon vecka sedan, så blev tvungen att testa nu. Så malde ner lite gött kött och slängde på grillen.
P1070266
Och det funka riktigt bra, jag grilla nog min topp 3 bästa burgare igår. Om jag bara hade bakat brödet hade det varit i topp utan tvekan.
P1070233
Alltså ni bryr er säkert inte det minsta om vad jag äter… Men måste passa på att visa denna från härom dagen också. Jag testa göra Carnitas för första gången. Bra grejer men kändes inte så värst nyttigt då man stekte köttet i cola.