Lånehoj

Fick en lite impuls idag då jag var sugen att cykla, så gick ner i bottenplan i huset där vi har en sportshop, och låna en MTB. Jag har ju genom åren cyklat en hel del landsväg, dock har det medvetet blivit mindre av det senaste åren. MTB har jag dock cyklat extremt lite av, när jag körde Åre Extrem Challenge två somrar sedan blev jag tvungen att skaffa en cykel och träna lite. Trots detta så känner mig helt grön, vilket jag inte gillar. Med det mesta jag ger mig in på, så gillar jag att ha koll på det, framför allt ha bra prylar, veta koder, hur man ska se ut och att jag behärska det när jag visar mig för allmänheten… Och det gör jag inte på MTB:n.

Så när jag idag gick ner låna en hoj och bara hoppa på med en lånehjälm och lite vanliga träningskläder, gjorde det nästan lite ont. Kände mig långt ifrån rätt där på cykeln, så ville helst att ingen skulle se mig. Så drog upp på en enslig väg upp på berget och stötte inte på mer än några bönder där uppe… Skämt och sido så är det mest att jag gillar prylar, så en ursäkt att få kitta med det bästa prylarna.

Cykla faktiskt nästan bara asfalt, grundtanken var mest att få slita lite uppför… Alltså snack om att krafterna försvinner ut när man sitter där och trampar jämfört med en racer.

Vilket fall, trots dålig outfit och lite ont i hjärtat så fick jag mig ett bra pass och blev väldigt trött i benen av stigningen.
DSC05959

DSC05966

DSC05996

DSC05984