Småkrasslig

Har åkt på en lite förkylning här, så ligger däckad på soffan och har gjort under hela dagen. Eller är väl att överdriva med att skriva däckad men försöker mer kurera mig på snabbaste sätt genom att inte göra någonting. Var egentligen cykelpasset i slutet av förra veckan som plocka ner mig, fick frossa efter det och började ganska snabbt känna att något var på väg i kroppen. Sedan i lördags försökte jag ignorera det hela med att spela en skapligt lång fotbollsmatch och sedan vara ute på festligheter under natten, inget av detta var något vinnande koncept kan vi väl komma överens om. Så nu får det nog bli några dagars vila för att vara på banan igen snart.
P1070325
Så försöker trycka i mig massa nyttig för tillfället
P1070313
Hoppas få lite boost av detta.
P1070319

P1070303
Häng på Lodgen och lunchkaffe
Skärmavbild 2015-04-27 kl. 17.33.14
Fotbollen som jag spela halvsjuk, visste att det inte var smart men å andra sidan för kul att tack nej till.
P1070294
Spela halva tiden på konstgräsen och halva på hardcourten.