Tips, Santa Teresa?

Nu är jag faktiskt tillbaka i hyfsad form, även om jag känner mig sjukt seg efter en vecka på soffan. Det sjuka är ju typ att, ju mer man vilar desto segare blir man. Så även om jag mår ganska bra idag, så vill jag typ ändå bara ligga på soffan spana TV och leta semesterhus. Men jag har gett mig själv till på måndag att få vara lat, sedan ska jag slå mig själv på käften och köra igång igen. 08:00 stämplar jag in på gymet och kör igång sommarträningen med Andreas!

Just ja, jag nämnde semesterhus, lutar åt att dra till Costa Rica, Santa Teresa senare i Juli. Någon som har varit där och har tips på boende? Det skönaste vore ju ett hus med pool för 6-8 personer i området. Tips??

Två bilder från senaste två surfresorna, San Diego och Lombok, får mig att längta.
F23B3298-1024x682

DSC04351-1024x656