Rivstart

Skulle vilja påstå att det blev lite av en rivstart med träningen idag. Körde ett lättare pass igår, men idag var planen att trycka på lite även om Andreas lovat en mjukstart för att inte chocka kroppen efter en tids sjukdom. Jag skulle dock inte kalla dagen en mjukstart, snarare en rivstart.

Började morgonen med korpen fotboll 07.15, med Alpingaraget, vi spelade dock sjukt dåligt och förlora men var galet jobbigt. En trögsprungen plan och det kändes som jag hade pingislungor, då jag inte haft över 100 i puls senaste 10 dagarna. Så redan efter detta kände jag mig relativt sliten i benen, men då var det dags att direkt rulla bort mot gymmet och köra nästa pass med Andreas. Jag fick känslan att han straffa mig lite extra med att bara köra ben, då han inte riktigt är ett fan av korpen-fotbollen. Så benen som innan kändes slitna blev efter dryga timmen med ben-gnugg, sjukt trötta och lätt krampaktiga. Men sjukt kul att köra igen med Andreas. Idag hade jag även sällskap av Patrick Cehlin under passet, tidigare Djurgårdsspelare vilket känns lite extra bra.

Ska iväg på middag nu, hoppas inte somna vid middagsbordet.
DCIM100GOPRO
Hade fått stränga order att värma upp inför fotbollen, så var bara ställa klockan på 05.50 och rulla igång kroppen som en första start.
P1070456
Alltså kolla matchen på skor och väska.
DCIM100GOPRO
Stadshagen en fuktig och fin morgon
P1070459
Vi mötte ett ganska stark lag men spelade också ganska dåligt själva, var fört mot slutet vi splela in oss lite. Här Coach Mange Andersson i duell.
P1070464
Nya matchställen var inte klara så fick spela i provisoriska med hemmagjorda nr.

Bild från en av dagens övningar under passet. Säcken på axeln väger 20 kg och blir efter ett tag ganska jobbig och oskön att släppa runt på.
P1070467
KL 13.06 hade jag redan kommit upp i 309% av dagens aktiviteter. Kanske måste ändra lite inställningar, tror dock den ändå står på ”ELit”.
P1070473
Kaffe och häng på Café Pascal, gillar känslan där.
P1070475
Hann även gå förbi frisörren. OM ni inte ser kan ni jämföra med bilden ovan. Det var behövligt.