Onsdagsmys

När jag vakna imorse kom jag knappt ur sängen, eller snarare, jag kunde verkligen inte sätta mig ner när jag väl ställt mig upp. Där toaletten var störst problemet med sin höjd. Så gårdagens träning och framför allt 10,000 utfall satte sig i ben och rumpa.

Så blev glad när dagens pass var riktigt mys och bara rörlighet. Blev svettig ändå, men allt låg på en lagom nivå och det gjorde bra för kroppen. Detta är väl en sak jag gillar skarpt med Andreas, det är både gas och broms i träningen.
Processed with VSCOcam with f2 preset
Mys i grupp, Jag, Byggis, Cehlin och Ryno
Processed with VSCOcam with f2 preset
Rörlighet med fokus på höften.
Processed with VSCOcam with c1 preset
Och här även med lite vikt i form av vipern vilket skapar bra effekt.
DSC06002
Stockholm bjöd på lite finväder idag.
DSC06003
Jag och Andreas tog sedan en sväng förbi hos Under Armours kontor i Sjöstan. Hade ett bra möte kring divers träningsidéer och fick även med en laddning fräscha kläder hem.
DSC06035
Med handen på hjärtat och inte bara för att sälja, men är få träningskläder jag använt som jag trivs så bra i som UA. Just saying;)
DSC06020
Lite nya dojor också.
DSC06029
Har kört dom högst upp senaste halvåret och är perfekta för att jag gör på gymmet nu. Så ska bli kul att testa de andra liknade paren nu.