Tråkigt men smart

Har fått en del frågor senate dagarna vad jag gör badandes i Stockholm när det börjar dra ihop sig för NM uppe i Gränsen… Jag kände bara att kroppen hade fått nog för denna säsong då jag har haft ett knä som strulat stora delar av säsongen och som jag kollade upp efter WC finalen men då visade sig inte var något allvarligare, mer än att det behövde vila/rehab. Så bestämde mig att köra april ut och sedan kliva av skidorna för denna säsong. Tråkigt men ibland måste man nog tänka lite smart, är inte alltid jag gör det, utan allt som ofta lyssnar jag mer på hjärtat.

Om ni undrar så känns knät redan bättre med fysträningen, men det bästa som kunde hända mig var nog dom 10 dagar jag var sjuk. Att jag blev tvingad att ligga ner och vila, detta gav knät precis vad det behövde, riktig vila.
1864
Foto: Johan Axel. Så mer av detta får vänta tills nästa säsong. Planeringen har dock redan dragit igång för mer rolig åkning, med drömresan Alaska som mål nästa vår.