Tips på Juice och mat?

Förutom träningen har hunnit med en del bra saker vid sidan av. Ett bra möte och ett samtal och uppföljning från ett tidigare möte som var jäkligt positivt. Gjorde klart med ett nytt samarbete som känns riktigt intressant, ni får nog veta närmsta tiden.

När man tränar hårt tycker jag ett problem är att hitta bra lunchställen, där man kan få nyttig bra mat med tryck i och framför allt där man får tillräckligt mkt. Då vi tränar kring Odenplan är det ju skönt med något som ligger ganska när, jag gillar Babel Deli, Cafe Pascal, Itamae Odenplan. Idag tog vi dock ut svängarna lite mer och var nere och testa Raw Sallad på Gästrikegatan, som visa sig vara ett grymt ställe. Cehlin hade en specialare med dubbel protein, lax/kyckling, som vi körde. Så det kan jag rekommendera om ni sitter i närheten, bra råvaror. Men om ni har några andra tips är jag öppen för förslag.
P1070692
Dagens pass, bestående av mestadels pump för överkroppen. Körde bland annat denna cirkel med 3 övningar, 30 sec på varje och sedan villa mellan varje var och 6 st varv. Armarna var något möra efter. Fick sällskap av Mackan Larson idag, kul med ytterligare en alpinkollega bland hockeygrabbarna. Så var jag Mackan och Cehlin på passet.
P1070700
Vi bytte lite fotisättningar och dragvinklar efter varje varv, men såg typ ut så här.
P1070698

P1070681

P1070689

P1070712
Ren och skär lycka, inge trött att dra mig upp alls…
P1070509
Har även bränt inne på rödbetsjuice, sedan VM i Vail där vi/Andreas fixa på Wholefoods under hela vistelsen. Den där hade magiskt tryck så det brände av ingefäran och allt nyttigt u. Men jag har svårt att hitta liknade här. Orkar inte stå och pressa själv hemma då det känns som det tar mer energi än det ger, och har inga riktigt bra ställe nära. Denna från Brämhults är väl inte helt 100, även om den ändå känns skaplig.Tips
P1040143-1024x769-1
VM-Juicen som innehöll, Redbetor, Persilja, Morötter, Ingefära, kokosvatten.