Cirkel from hell

Körde eftermiddagsträning idag, så under förmiddagen var jag ute i Saltis hälsa på mamma och pappa, åt lunch och fick sedan låna en bil av dom. Ska nämligen ner mot Torekov för ett bröllop i helgen.

Träningen blev sedan något speciellt. Jag hade återhämtat mig bra från gårdagen, så var inte dumt att få lite extra lång vila till dagens pass. Om jag trodde jag var trött igår så var det inge mot vad jag blev idag. Vi blev utsatta för ett ganska grisigt pass. Som jag nämnde igår, var jag uppe runt 57 sec pulszon 5 i backen igår, idag var dom utbytta till 2m 49 sec och det i form av styrketräning.

En halvtimme in i passet körde vi en cirkel där vi hade 5 olika redskap Viper, Sandsäckar, hantlar och bollar. Där det mesta vägde upp runt 20kg. Där körde vi 30 sec i djupposition med lite gnugg, direkt till 10 utfall på varje ben innan vi fick vila 60sec innan man gick över på nästa redskap och gjorde samma sak med varje redskap.

Detta gjorde vi sedan ett varv till men nu byttes utfallen ut till utfallssteg genom salen, fram och tillbaka. Under detta andra varv höll jag på att vika mig ett antal ggr, men då ingen annan vek sig var det ju heller inte ett alternativ. Så bra pepp från gänget, men jag hoppas dom hade lite samma tankar som mig;)

Sedan kom grande finale, som ni kan se på bilderna längre ner. Hela passet gjordes ju självklart med viktväst. Jag tror mycket av detta kommer gå mkt lättare när man kommer in i bättre form, då kommer ni slippa höra ”hur jobbigt varje pass varit”.
P1070804
Förmiddag ute i Saltis.
P1070807

P1070811
Mamma och Pappa i steget.
P1070829
Detta var grande finalen. 8 böj med hantlarna ner i golvet på varje, sedan gå cirka 10m runda och tillbaka med hantalarna. Sedan 8 varv på raken. Benen klara sig ändå ok, armarna och överkropp tvärdog dock av att hålla vikterna så länge.
P1070841

P1070847

P1070851-2
Andreas grabbar låg och titta på och peppade med snack som, ”nu ligger du efter Hirscher, öka”, bra snack;)