NOCCO BCAA

Jag pratade ju om ett nytt samarbete härom dagen, kanske till och med var igår, men grejer går snabbt här så kan nu berätta. Jag har dragit igång ett samarbete med NOCCO, som har en jäkligt intressant produkt med sin BCAA dryck på burk. Aminosyror/BCAA är typ det ända komplement jag dricker kring träning så väl under fys och i backen. Så när jag kom till Sverige för någon vecka sedan, köpte en burk och smaka, så blev jag helt såld. Jag kom därefter i kontakt med NOOCO och sedan gick allt väldigt snabbt. Så nu har vi dragit igång ett intressant samarbete, där jag har en produkt jag verkligen kan stå bakom om tror på och kommer nyttja flitigt innan, under och efter träning. För innan när man blandat BCAA själv, är problemet oftast att smaken är så däroch jag blivit tvungen att blanda ut med sportdryck. Men att nu ha smaker av Päron, Röda bär, Persika mm färdiga i kylen, är bara så mkt bättre. Haha, vilken jäkla säljmening sista blev, men testa själva och läs mer om innehåll och produkt så ser ni att det är bra.

Jag som även är lite av en koffein addict, är även sjukt peppad över mängde koffein i burkarna. Som utöver träningen är grym i bilen, kunna dricka lite bra grejer för att hålla sig pigg alla 1000tals mil bakom ratten.Slippa all jävla energidryck där det känns som tänderna ska ramla ut efter några timmar bakom ratten.
P1070664

DSC06169
Efter att ha haft just gårdagens Hammarbypass i benen, så kände jag mig inte allt för stark att släppa hem dom här 3 flaken och avsluta med 5 trappor upp.