Recovery-bad

Finklädd och redo för bröllop, så ska rulla nu! Hann med ett lite bad under förmiddagen. Dom som känner mig sedan längre tillbaka kan vittna om att jag en gång i tiden var en ganska stor badkruka, men nu för tiden älskar jag nästan desto svalare det är i vattnet. Jag tror ju framför allt det är bra för kroppen att få svalka av sig lite. Så efter frukosten idag, då kroppen kändes ganska sliten efter en hård vecka, så gled jag ner i snålblåsten och tog mig ett bad allt för en perfekt återhämtning… Den kommande bröllopsfesten kanske dock inte ligger i samma linje ”perfekt återhämtning”, men man kan göra sitt bästa in i det sista;)
P1070982
Äääähhh, inte helt varmt ändå… Ska du verkligen i här??
P1070985
Men var faktiskt inte så där chockartat kallt, nästan lite besviken.
P1070980

P1070994