Framme i Sthlm

Resan upp gick riktigt smidigt och vi rulla in i stan sent i natt eller kanske snarare mer tidigt imorse, vid 04-tiden, solen hade börjat gå upp i alla fall.
P1080954
Läste någon gång i vintras en debatt artikel om McDonald’s sponsring av skidlandslagen, där rubriken löd, Hamburgare och läsk bygger inga vinnare… Jag vet ju inte vart jag ska ställa mig i allt detta, jag älskar ju hamburgare och jag är en vinnare;)… Och längs vägarna är ju även McDonald’s en vinnare, när man behöver äta men inte vill tappa tempo för att hålla snittet uppe, så är det ju perfekt att sladda in klippa några burgare. Frågan är ju dock, behöver ja verkligen 3 st???
P1080961
Regnbågen visa sig fint där framma
P1080968
Hade kunnat vara en riktigt mysig middag ute till havs… Om bara inte pastan bara var 3 timmar för överkokt, rutorna lite för skitiga och omgivningen på färjan som vanligt skapligt ångestladdad
P1080979
Uppe på däck var det dock härligare
P1080980
In i Sthlm
P1080985
Och som tur är äter jag ju inte bara snabbmat;) Kom på mig själv när jag handla idag, att det var på gränsen till lite väl mkt grönt, men nu ska det tryschas träning så gäller fylla på.