Tillbaka på Nordic Wellness

Då var man tillbaka i träning på Nordic Wellness med Andreas igen. Stämpla in vid 08 imorse och körde på ett bra men lagom pass att starta upp med efter 250mil i bil över helgen. Använder mest ordet stämpla för det låter mer som jag sliter/jobbar på riktigt då;) Var annars samma träningsgäng som i Monaco fast på annan plats bara.
P1080987
Körde en cirkel där vi körde denna i olika positioner och sedan växla med enbensböj med hantlar.
P1090002
En annan övning där vi skulle gnugga djup position och kasta 15kg vikten mellan oss och röra oss runt i ringen. Det är nu man blir avslöjad att man ändå inte var så djupt ner i position som man kanske skulle varit, men brände bra i benen ändå över 60sec och ett antal set.
P1090016

P1090018
Eller vad ser det ut som tycker ni efter att se detta
P1090020
Eller denna min av Matilda. Jag slapp som tur var synas i bild;)