Korpen och Hammarbybacken

Idag var en sån där maxad dag. Det börja med uppstigning i ottan för att vara i Stadshagen 06.30 för korpmatch, fotboll. När man inte spelar fotboll varje dag så blir man ändå ganska trött av dom 2×25 (kanske 20min) min vi spelar. Jag har ju en förmåga att inte hålla igen i löpningar och spel. Vilket fall vann vi matchen efter ett viktigt 2-1 mål i sista sekunden från vårt håll. Själv hjälpte jag inte till särkilt mkt mer än att jag lite boll, bränna två gyllene frilägen. Blev dock tillsagd några gånger av domaren att vårda mitt språk, som oftast var det bara väl riktade ord till mig själv för besvikelse över min egen insats.

Sedan var det hem, smälla i en andra frukost och ny energi för att chockväcka benen på nytt. Hammarbybacken stod nämligen på programmet vid 10-tiden. Är liksom inte passet man vill komma trött till, mest för det är ganska tävlingsinriktat pass och man vill ju hänga med i ruscher och orka hela vägen genom passet. Sista delen började det rycka fint i baksidorna och vader med lätta krampkänningar, tog mig dock igenom. Är väl mer resterande del av dagen som varit lite tung att genomför på ett bra sätt.

Så nu tidigt i säng för att orka med mer grejer imorn. Har inte så mycket bilder från dagen.
P1090021
Glömde ta bild på planen, vi har nämligen nya matchställ, riktigt sköna. Vi syns liksom och med matchande strumpor, tillhörande short och uppvärmningsjacka så har vi liksom lite press att leverera på planen, vilket vi ändå gjorde. Jag glömde säga att det var serieledarna vi vann mot idag.
Skärmavbild 2015-06-02 kl. 20.17.21
Det här är minnet från hammarbybacken, där vi för övrigt var ett starkt gäng på 11 grabbar. Så bra trysch!
P1080467
Sedan bjuder jag på dn läskande och säljande bild från Monaco jag tog nere på stranden på NOCCO burken. Man blir ju sugen att klippa en när man ser denna;)