Coaching

Behöver jag skriva att vi hade träning under förmiddagen, det borde ni ju typ kunna lista ut vid det här laget. Var dock inget höjdarpass för mig, var sliten från gårdagen och en natt med dålig sömn gjorde att jag inte var på tå för att kunna trycka ut max. Man blir ju så jäkla sur när kroppen inte svarar.

Efter lunch mötte jag och Matilda sedan upp med hennes lillasyster Helena som också åker skidor och är väldigt lovande talang, svensk mästare i Suger-G i år efter något års skadefrånvaro. Vilket fall, vi ska coacha henne lite till och från under sommaren, ge henne lite tips och feedback på bra övningar. Visa lite hur vi kör med Andreas.

Jag gilla att coacha, så kanske är Andreas assistent man blir efter karriären. Så länge är det bara dra ett mail om ni vill boka upp mig… Eller inte;)
P1090029
Försöker visa stegen i uppvärmingscirkeln
P1090041
En av ett antal utfallssteg i sidled och framåt med viktbagen i diverse olika positioner.
P1090048
Skulle ni vilja ha honom framför er med den där intensiva blicken;)
P1090051

P1090064
Ser nästan ut som jag gillar att köra slut på Helena