Gott och blandat

Har varit lite dålig att uppdatera under senaste dagarna, tycker bara jag gör samma sak varje dag, inne på gymmet och köttar vilket inte blir så exalterande efter ett tag. Vilket fall här kommer några bilder som inte kommit upp.
Skärmavbild 2015-06-10 kl. 20.23.45
Vi har ny herrchef från och med 1 Juli, Heinzpeter Platter, Italienare som talar svenska och med mycket kunskap då han varit i businessen på ett eller annat sätt under en längre tid. Känns som en bra och spännande värvning. Utöver Heinzpeter så består tränar uppsättningen av samma gäng vilket känns riktigt bra. Vi hade i alla fall möte med gänget nu i måndags, snacka lite planering och hösten. Så känns bra och man blir både väldigt sugen att åka skidor igen, men även stressad av att sommaren kommer flyga förbi.
P1070765
Om ni undrar hur min kyl ser ut för tillfället.
P1090376
Hade en kompis som ringde och sa att han skulle ta en tidig middag på Flippin idag, så innan jag drog bort till gymmet och körde ett benpass (som coach med Helena igen), så klippte jag en snack-burgare. Dom är ju bra alltså.
P1090382
Här är den!
P1090205
Stockholm på sommaren när väl vädret är fint är ju speciellt. Här från en polares lya som jag faktiskt för 9-10 år sedan bodde något år i. Sjukt härlig utsikt.
P1090202
Och klassikt häng på brandtrappa.
P1090393
Matilda är ny GoPro athlete sedan i våras, så känns som vi skulle kunna köra ett riktigt big brother hemma snart om leveranserna håller samma tempo även framåt. Jag är dock nöjd då jag få hänga med på ett bananskal och även får låna någon kamera.
P1090387
Tär på krafterna att vara sponsrad och få massa prylar, ni ser på Matilda hur tungt det kan vara… Haha, blev bara tvungen att välja denna bild när hon blunda.