PR, möte och dopingkontroll

Helg och bra väder, vad ska man hitta på idag då. Det är fasen svårt att hitta på något roligt som inte är fysisk aktivitet, för planen är att vila kroppen under helgen. Får nog bli lite sol och bad.

Gårdagens pass blev lyckat, vi körde ett lugnare pass jämfört med hur det brukar se ut. Inga viktvästar eller andra redskap utan satsa på mer explosivitet i det vi gjorde. Blev ruscher sidled och uppåt i ett lagom antal, mellan 20-40m vardera. Blir lite som ett intervallpass.

Sedan avsluta vi med The Grande Finale, slut-ruschen som jag berättat om tidigare. Den är fan mej riktigt otrevlig, man mår ganska dåligt under några minuter efteråt. Vilket fall, träningen ger lite resultat i alla fall. Första passet vi körde klocka jag typ 1.03sec, nästa pass 57sec och igår 52sec, vilket gladde mig mkt. Rekordet i gruppen ligger förra sommaren på 48, så även om det är en bit kvar så är det som tidigare kändes omöjligt ändå lite inom räckhåll. Det handlar sjukt mycket om snabbhet också, våga gå ut max uppåt, och sedan bara borra ner huvudet och orka hålla så långt man kan och sedan inte tappa tempot mot slutet då syran sprutar och benen vill vika sig. Är väl likt ett 400m lopp fast uppför. I alla fall kul att man förbättrar sig.
P1090416
Hammarby backen och igår hade vi sällskap av Bajen fotboll som var där och vädra lungorna i löpning uppför under en längre tid. Jag kan dock hälsa alla Djurgårdare att det jag såg inte skrämde mig särskilt, så i ska nog kunna jogga ifrån dom under hösten också;)
P1090406
Hann även med lite skön överkroppstrysch i utegymmet efter löpningen
P1090417
Matilda och lillasyster Helena som även var med och sprang med gänget igår.

Untitled-1
Veckans siffror, inte särskilt skrämmande i antal timmar men som ni ser ganska intensivt. Den mesta tid har legat uppe på pulszon 4 vilket är A3 puls för mig, 1.19 vilket är siffror jag nog aldrig haft tidigare under en vecka. Ska bli kul att se hur hjärtat reagerar på detta, det får ju tämligen jobba.
P1090431
Från Hammarbybacken direkt till Lunchmöte med J.Lindeberg.
P1090439
Åt på Restaurangen på fotografiska som är vägg i vägg med kontoret. Maffig utsikt.
P1090434

P1090445
Sista stoppet för gårdagen blev hos Lennart & Bror för att hitta något grymt att slänga på grillen. Kan meddela att Lammracksen jag fick med mig hem var grymma.
IMG_9889
Hur har er lördagsmorgon varit. Själv vakna jag 06.45, gick på toa, kände mig lite pigg och tänkte lägga mig på soffan och surfa lite. Istället ringde det på dörren och det var läge för dopingkontroll. Men eftersom jag just vart på toa fick jag sitta dricka kaffe och snacka lite skit med kontrollanten under 2h innan jag kunde ge en prov. Är jag som valt tiden, för vi måste meddela en timme under dagen då man är hemma. Varje dag!!! Så väljer en tidpunkt då men vet att man troligen sover, 06-07. Vilket fall bra att dom hälsar på ibland.