Photo Shoot Nocco

Var iväg hela dagen igår med Nocco och körde en plåtning tillsammans med ett gäng av ambassadörerna. Vi började tidigt på morgonen ute på Ingarö på en väldigt mysig strand. Då Nocco ska ut på en turné under sommaren och besöka alla Sveriges stränder var temat på plåtningen Baywatch. Jag tror det kommer bli bra och roliga bilder, men finns risk att det finns någon bild där som jag kommer kunna få lite pikningar från grabbarna i laget, men det kan jag leva med;)

Sedan drog vi vidare mot SATS vid slakthusområdet och fota lite på deras utegym. Så blev verkligen en heldag. Var dock en vissa stressande dag, att glida runt med ett gäng fitness människor ganska lättklätt, kände mig som sagt inte tokrippad. Men skulle ju säga att jag mer fick dekta pga mitt beauty face inte min kropp, haha…

Sedan var det bara hem, ladda upp med en bra måltid, vila nån timme och sedan dunka på med ett benpass som jag hade missat från förmiddagen då resten av gänget körde det. Andreas kunde inte komma, men fick hjälpa av min brorsa Jonas som är på besök någon dag i Sthlm. Jag kunde se hur han njöt av att coacha mig, och i slutändan insåg jag att han till och med adderade tid och set i övningarna. Men jag överlevde och det blev ett bra pass.
P1090556
Stranden och gårdagens location
P1090557

P1090561
3 bra ryggtavlor
P1090601
Fotobombad av Linus vars biceps typ kände som mina lår
P1090577

P1090626

P1090681

P1090667

13

14

12