Eftermiddagar

Är på väg att röra mig hemifrån och ska ut till Vasaparken för ett pass runt lunchtiden… Om nu bara regnet avtar. Så om ni ska äta lunch i trakterna, så tips att sätta er längs parken så kanske ni kan få se lite bra övningar;)
P1100017
Eftermiddagarna efter träningen rullar lätt på och fylls lätt upp med möten, blir ju lätt så då man inte är i Sthlm under stora delar av året så är många att catcha upp med. Igår skötte jag och Matilda family business hos POC, skämt och sido var vi där prata lite framtid och fick en intressant genomgom om vad som kommer på produktsidan. POC försöker ju ständigt vara ledande på skydd/säkerhet och visade en hel del intressanta saker för framtiden.
P1100025
Sedan blir det ju även någon timme över då man glider runt och dricker extremt nyttiga juicer. Här en Beta bomb, från Olssons Juice, ett ställe jag kan tipsa om. Det roliga var när jag fråga om ett bra juiceställe för några veckor sedan här på bloggen, så tips min polare Petter om detta ställe. Det visa sig att vår gamla kompis från fotbollslaget i ungdomsåren just hade öppnat upp detta ställe.
P1100028
Kvällsfika, med en Sumatra Gayo eftersom jag drömmer mig bort till Surf just i Sumatra efter att ha sett dessa bilder från Jacob Westers instagram, sedan grymt goda Raw Balls som Matilda bakat. Alltså sjukt goda och ska bara innehålla ”typ” massa nyttigt, daddlar, cashew, kakao, havregryn mm.