Vasaparken

Fullt drag sedan jag skrev senast, kom just tillbaka hem. Passet i Vasaparken blev av och var roligt och bra med mycket snabbhetsgrejer, ruscher/vändningar etc. Kolla filmen på Kronwall längre ned från Andreas Instgram så får ni liten inbick. Jag hade också med mig Patrik från Stockholm Motion Pictures som filma hela passet, vilket ni får se längre fram, typ om två veckor. På måndag kommer ett benpass från förra veckan.

Efter passet åkte jag och Matilda och hämta min brorsdotter Elma på fritids och tog med henne på bio och middag. När jag sedan var klar och lämnat Elma åkte jag tillbaka in mot stan och gymet där Andreas 19.30 tog emot mig för en behandling och fotanalys. Det är vad jag kallar service!
P1090856
Blicken säger allt…;)
P1090869
Nya smaken citron/lime är som jag sagt tidigare, väldigt god.
Skärmavbild 2015-06-24 kl. 20.01.16
Klicka på länken Här för att se klippet.
P1100042
Spännande på bion.