Nästa träningsfilm!

Andra filmen från sommarträningen är här. Utöver uppvärmning och diverse rörlighetsövningar som ni kan se så bestod passet nästan uteslutande av utfall med en hantel, men i sjukt många olika varianter. Framåt, bakåt, sida, diagonalt mm. I set av 8st per gång så kom vi till slut upp i runt 200st utfall under passet. Jobbigt men bra, så hem och testa nu. Viktiga är ju att när man känner sig bekväm med rörelsen, desto mer fart kan man sätta på rörelsen för att få en jobbig bromsmoment/vändning för att sedan trycka på explosivt tillbaka igen. Sedan ju längre fram/bort man sätter vikten, desto tyngre blir det i framför allt baksiden och bålen.

Sommarträning – Benpass from Mattias Hargin on Vimeo.

P1100417
Var uppe på stadion och körde ett annat benpass med Matilda och Mackan under förmiddagen. Här Matilda som ser skeptisk ut till mattan.
P1100422
Lite sista beachhäng innan vi ska med kvällsflyget upp mot Sthlm igen.
P1100264

P1100269