Mini Camp och fotobok

Har kommit av mig lite denna vecka med inlägg. Direkt efter träningen i tisdags så drog vi hela gänget iväg på en litet tvådagars minicamp, eller snarare hängde resten av dagen, körde lite vattenlekar på eftermiddagen, vattenskoter, wakeboard, ring innan vi grilla och hade en riktigt trevlig middag med mycket skratt. Dagen där på var planen att köra ett utomhus pass under förmiddagen innan vi rulla hemåt igen, men extremt dåligt väder gjorde att träningen skötts fram till vi kom in till stan och gymet igen senare under dagen, då det såg ut så här och så här.
P1110202
Hela gänget som var med, plus Andreas som är bakom kameran. Helt klart ett inspirerande gäng.
P1110205
Och sedan till idag och lite lunch tips, just nu blir det mycket Pascal
P1110210
Matilda och jag sitter och njuter/vilar efter träningen under förmiddagen. Körde ett liknande pass som det i måndags och som även filmades, så ni får vänta och se tills nästa vecka.
P1110215
Gjorde en rolig sak härom. Jag gick in och gjorde en egen fotobok och började med alla mina bästa bilder från 2014 och samla i en bok. Idag kom den levererad och resultatet blev grymt. Så nu ska jag göra liknande från typ 2010 och framåt, vilket är fårn dessa jag börja blogga och har flitigt med bilder ifrån. Gilla bilden som jag körde som omslag, såg proffsig ut. Gjorde den via lightroom.
P1110218
En samling med bra julbilder
P1110220
Och här en Augustidag. Boken har 180 sidor a 6 bilder på varje sida, så skapligt med bilder.