Utmaning

Lördag morgon och jag och Matilda är på väg ut i skärgården över helgen, vädret ser dock inte så bra ut som vad som lovades men blir nog trevligt ändå.

Gårdagens träning var klassisk fredagsmys, en skön rörlighetssession med gänget under morgonen och sedan lite bonus överkropp innan man kunde känna sig nöjd för veckan… Dock så kunde jag inte riktigt ge mig där. Fick ett sms med en utmaning av en kompis tidigare under veckan. En kompis, låt oss kalla honom Hans och säg att han väger dryga 100kg och gillar väldigt långa skidor;) Vilket fall blev jag bara tvungen att gå tillbaka mot gymet framåt eftermiddagen och testa utmaningen, vilket innefattar stående rodd/stakaskinen, 1min max.

För att göra ett historia kort så gjorde vi just detta under sista lägret i Vemdalen i april 2 dagar i rad på gymet. Vi hade en liten tävling med delar av gänget som var där och jag gick segrande ur den. Detta råkade jag nämna för Hans som direkt nappa på utmaningen och nu lyckats ta mitt resultaten från april. Jag klarade i april att dra 330m på en minut och i sms:et jag fick i veckan från Hans stod det 344m.

Så igår var målet att få ett resultat bättre än 344, så var med nervösa steg jag gick mot gymet. lyckades dock med nöd och näppe få ett resultat på 349. Kan tänka mig att jag endast kommer få ha staffetpinnen för en dag eller två, för om jag känner Hans rätt är han redan på gymet och försöker krossa mitt resultat. Särskilt då jag nu bloggar om det, inge bra från min sida, men jag lovar att ni får veta när Hans har staffetpinnen.

Testa själva, jag är ju inte känd för att vara en längdåkare av klass så är nog något ni kan matcha själva om ni krigar på in i kaklet. Jag kan lova att det känns i kroppen när 1 minut har gått i alla fall.
P1110223
Självklart ladda man upp med en Nocco
P1110234
Redo at köra!
P1110239
Yes, nöjd med resultatet.
P1110251
Matilda testa även hon
P1110227
Och blev skapligt trött