Skeppsbruten, typ!

Måndag och ny träningsvecka, faktiskt den sista innan två veckor semester, har kört hårt fram tills nu så börjar faktiskt längta tills at få checka ut och flyga iväg på semester nästa helg. Men nu är fokus helt inställt på en stenhård sista vecka med träning.

Helgen har varit riktigt trevlig, härligt att cruisa igenom skärgården i hög fart och hinna se mkt. Igår körde vi från Utö Norrut och hälsa på två kompisars landställen längs vägen innan vi drog in mot stan igen. Väl på väg in mot stan stötte vi på lite problem, men som löstes på ett bra sätt då man har en snäll syster och grym backup från Bockholmen. Jag överskatta nämligen storleken på oljetanken och gick tom på olja, så motorn gick in i skyddsläge och slog av innan det gick tomt helt. Så jag och Matilda fick ta oss in till närmsta kobbe och ta en timmes mysstund innan räddning kom med olja. Tack Pelle och Christine! Nu har man lärt sig det då, haha.
P1110391
Vakna upp på Utö och började morgonen på bageriet
P1110396

P1110393

IMG_0136
Väldigt växlande väder, här möttes vi av en regnskur, men tur man har bra grejer sedan Gotland Runt för några år sedan. Vi seglade ju Gotland Runt med Audi, vann ett år, men mer viktigt fick massa bra Musto kläder.
Untitled
Fikapaus hos mackan och till höger strech av en idrottskropp som inte tål att sitta ner över en hel helg. Blir stel direkt, måste typ köra något lättare varje dag för att må bra.
IMG_6787
Ganska mysig plats att ligga och vänta på
IMG_6788
Räddningen med Christine och Pelle
IMG_6798
Och sedan var jag glad igen;)