Slarv med uppvärming

Sämre uppdaterat med träning denna vecka, det handlar inte om att jag ligger på latsidan utan är snarare tvärt om, jag har vart helt tömd under eftermiddagarna/kvällarna denna vecka. Har kört ganska tunga pass mer ordagrant, rent viktmässigt alltså, så kroppen har haft jobbigt att återhämta sig. Men det är skönt, jag bad om en extra tung vecka så man kunde flyga iväg med gott samvete på lördag.

Idag körde vi ett pass under förmiddagen, jag tog sedan en snabb lunch drog sedan tillbaka till gymet för att filma in lite träningsvideos. Planen är nämligen att efter semestern droppa ”instruktionsvideos” med mina favoritövningar. Så mycket av det ni sett flasha förbi snabbt kommer ni få en bättre inblick på förhoppningsvis. Ända problemt idag var bara att jag var helt slutkört i kroppen redan innan jag skulle börja köra och att sedan filma 10st övningar blev ju i sig typ ytterligare ett pass…

Jag gjorde dock en riktigt klantig grej. Då jag kört träning under förmiddagen och sedan stress tillbaka efter lunch, så körde jag inte lika lång uppvärmningsprocedur som jag brukar. Jag slarva helt enkelt, vilket betala sig i en baksida som fick sig en lite kyss i en av dom tyngre utfallen. Tror faktiskt mer det handlar om kramp i muskeln/trötthet, än någon värre sträckning, så tror det är relativt lugnt, men känns bara så onödigt när kroppen känts så bra. Men så går det när man slarvar med värmning helt enkelt… Men som Andreas sa, är nog kanske bara bra, nu kommer du bli tvungen att vila på semestern vilket jag annars har svårt att göra. Får väl se;)

Vilket fall, filma in 10-11 övningar som ni kommer få se längre fram. Inte helt lätt att köra, snacka och visa allt samtidigt, men hoppas det blir bra.
P1110418
Tog hjälp av Andreas att ge ett lite tips från coachen, saker att tänka på innan ni gör övningarna, så ni inte går ut och gör något dumt.
P1110424
Andreas som samtidigt körde ett pass med Alexander Zetterman, som jag fick chansen att träffa och utbyta lite erfarenheter med. Alltid kul att träffa topatleter från andra sporten, höra hur dom jobbar och hur deras cirkus går till.
P1110426
Efter en kortare behandling av Andreas direkt efter filmningen drog jag sedan hem och gav backsidan lite kärlek med compexen. (Måste bara skriva att det inte är sponsrat, utan köpte den där alldeles för dyrt härom veckan, så måste komma ihåg att använda den mer som massage och rehab…Om ni nu undra)
P1110497
Börja sedan ladda lite kameror inför Costa Rica resan. Är Matilda som redan kan flasha med den nya 4 Session, sjukt liten och smidig alltså. (Halv sponsrat, Matilda är ju Go Pro Team-athlete, men eftersom hon inte kan fixa nyaste till mig skulle jag inte vilja kalla det spons… )
P1110500
Jag får nöja mig med den ”gamla” istället. Ska testa silver edition med skärm nu dock, så lite nöjd är jag.
P1110492
Sedan lite beslutsångest vilka brillor som ska med på resan. (Helsponsrat skulle man kunna säga från POC, som jag är glad har börjar göra så mkt sköna brillor av olika modeller. Och vad jag sett så är det några riktigt fler schyssta på väg)
P1110510
Alltså vädret i Sthlm senaste tiden har ju inte riktigt levererat. När man tränar är det ju dock mest skönt så man kan ta det lugnt efter passen, men bästa sommarvädret måste man ju typ ut och aktivera sig hela dagarna.
P1110550
Kommer inte sakna detta dock nu när vi lämnar.
P1110522
Hagel!