Kvällssurf

Svårt att välja vad som är härligast mellan kväll och morgonsurf, men nästan det första. Efter en lång dag, ligga ute i vattnet framför solnedgången. Det är en magisk känsla.

Härom kvällen var vi iväg på ett mindre mission. Var och leta nåt ställe att surfa på i den låga tiden. Så hitta vi några locals som ät oss ta rygg till ett vad dom kalla ”secret spot”, men som vi ändå visste om men inte hittat till ännu. Det visade sig att det var riktigt coolt ställe, men surfet såg för oss lite väl osäkert ut. Strömt, lågvatten framför ett stort rev och relativt stora set som kom in vilket är svårt att se på bilderna nedan. Så vi fick nöja oss med att ta några sköna bilder i solnedgången där innan vi skynda oss tillbaka till beachbreaket nedanför huset.

Som jag skrivit tidigare har swellet varit ganska stort, så har senaste tiden mest fått ta stryk än att få surfat. Är typ öm i hela kroppen, efter att ha kört torktumlare i vågor, slagit brädan längs benen mm. Så nu är det bara ut och kämpa igen och hoppas på arr lyckan vänder;)
P1120076

DCIM100GOPROGOPR0293.

DCIM100GOPROGOPR0331.

DCIM100GOPROGOPR0335.

.

.