Slut på semestern

Nu har vi bara en dag kvar innan vi flyger tillbaka mot Europa. Dom här två veckorna har gått grymt fort, men det har varit riktigt skön tid. Surfet har varit svårt, men å andra sidan jag jag fått ett några riktigt fina åk vilket nog är det bästa jag haft hittills i min ”surfkarriär”. Så emellan kriget har man även fått belöningen. Det jag saknat mest här är bra rev att surfa på, beachbreaken kan bli rätt jobbiga när det trycker på. Nån dag tog det ju typ bara 2 försök a 20min att bara ta sig ut till lineupen, det är i och för sig bra träning.

Men det som även varit stor del att vi haft så nice här är boendet. Huset med dess location har verkligen varit magiskt, att rekommendera om ni drar hit.

Nu ska det dock bli skönt att komma tillbaka hemåt. Köra en vecka träning innan jag ska iväg till snön, har en kort resa med J.Lindeberg planerad som första skidresa nästa helg. Sedan en veckas till fysträning innan jag på allvar gör skidpremiär med laget om typ 2 veckor, det längtar jag till nu.
P1120383
Sitter och beskådar surfet när jag klivit upp.
P1120323
Matilda framför ett av favoritställena som är ett av få pointbreak, där ni ser att det rullar rätt fint bakom.
P1120374
Hampus försöker lära Jeppa att hantera drönaren.
P1120369

P1120392
Lite vill ha begär på drönaren efter denna resa, får se om det är något man måste skaffa.
P1120300
Favorit lunchstället, The Bakery, bra kaffe
P1120297
Grym Fishtaco