Summering och Reload Superfood

Jag kom på idag att det nog är sista hela veckan med riktig sommarträning denna vecka. Nästa vecka blir typ bara några dagar innan jag drar iväg igen. Visst sedan blir det alltid pauser mellan läger och träningen hålls ju i hårt ända fram till race, bara att fokus flyttar över mer mot skidåkningen. Och det börjar kännas rätt lägligt, att börja flytta fokus mot skidåkningen snart, börjar nämligen bli väldigt sugen att åka. Sommarträningen har varit riktigt bra, så borde känna mig i bra form när jag går på laggen nu. Skulle nästan våga säga att jag aldrig varit så bra tränad efter en sommar, i kombination av stryka, flås, rörlighet. Nån sommar har jag säkert sprungit desto bättre, men då varit betydligt svagare. Har inte gjort något test ännu, men tror garanterat syreupptaget och framför allt återhämtningen fortsatt ligger på topp. Nån sommar kanske jag varit starkare (men ändå inte), men då betydligt ondare i ryggen.

Nu mår kroppen bra trots hård träning och hoppas den även gör så när man går på snö, att jag är redo för krafterna som dyker upp där, men det får vi se.

Angående att kroppen mår bra, fy fan vilken träningsvärk jag haft i veckan. Måndagens benpass har tämligen ätit upp mina baksidor… Ta aldrig 2 veckor semester, då ger coach lätt igen med ett mördarpass när du kommer tillbaka, tips bara;)

Men idag var det tillbaka med ett benpass och det fick faktiskt träningsvärken att äntligen lägga sig något.
P1120621
En av dagens övningar, utfall åt olika håll med vikten en en hand, 32,5 kg. Om ni ska testa den vikten föreslår jag att ni värmer upp baksidorna i typ 30min vilket vi gjorde innan.
P1120630

P1120644
Matilda med Mackan bakom.
P1120657
Avslutande serie med 3 set utfallsgång. Här ett set med 52.5kg hantlarna, vilket inte mina händer riktigt vill orka med att bära. För svag i nyporna.
IMG_0383
Efter träning, en av stans bästa acai bowls på Reload Superfood i konkurrens av Olssons Juice . Reload har även grym lunch, där vi ätit 3 av 4 dagar denna vecka. Brinner liksom lätt inne på ställen. Men tips att testa om ni inte redan gjort.