Flåspass delux

Fredag eftermiddag och jag håller på att packa väskorna för att flyga Zurich imorgon. Ska ju till Zermatt med J.Lindeberg 4 dagar. Apropå packa, måste dock köra förbi Engelberg, har typ alla skidprylar där, så för tillfället känns det som jag glömt det mesta. Ska bli kul att komma till Zermatt, dock lite kul att börja med en foto/filmresa freeride vilket är det vi ska göra, kommer nog kunna få någon pik av någon kollega om dom ser än posea framför kamera eller göra ensvängar utanför pisten, men bara kul!

Idag hade vi egentligen fredagsmys på träningsprogrammet, alltså rörlighet och lugnt. Vi skidåkare beställde dock ett flåspass innan, vilket Andreas tog på orden och nästa gav igen lite för vi bad om det. Vi körde en cirkel med blandade flåsövningar, 8 stationer 40 sec på varje i två varv och sedan vila innan vi körde det 3 ggr. Efter 2 varv var vi alla helt slut och trodde det var klart, då visade det sig vara ett bonus varv(alltså 2) kvar, men det var lagom tills hockeylirarna anlände för rörligheten. Så under sista varvet hade man 5 riktigt taggade hockeyspelare som heja på, pusha och såg till att ingen slarva eller inte tog i. Sjukt roligt och bra stämning det varvet, men gjorde det också sjukt jobbigt. In i kaklet skulle man kunna säga.
Skärmavbild 2015-08-07 kl. 17.47.15
Sammanställning av passet, det är ändå ok att få upp 32.51 min A3, lycka till med det i löpintervaller.
P1120687
Vad har hänt efter dess, ja det ser ni nedan… Vet att ni troligen börjar ledsna på båtbilder, men jag försöker som sagt mjölka sista tiden i Sthlm och tog en tur med Matilda och hennes syster Andrea runt Djurgården och in mot stan. Fint!
P1120691

P1120703

P1120704

P1120709

P1120720

P1120747
Avslutande hur det ser ut när jag badar, lugnt fint och sansat!