Tillbaka på gymmet

Från Zermatt tillbaka till Stockholm och gymmet igen, landade vid 23.55 tiden och var inte i säng fören 01.30, så för mig som vanligtvis måste rulla 8h sömn var det med tunga steg jag checka in 08 på gymet. Dock skönt at komma in i rytm direkt efter några dagars resande och sämre träning.

Körde ett core/överkroppspass på gymmet, där ni ser lite av övningarna nedan.
P1130380
En del av uppvärmningsövningarna innan vi körde på tyngre var detta. Är fel att kalla det uppvärmning då det blir jäkligt jobbigt. En 5kg vikt i vardera hand som vi jobba i olika riktningar, rotationer etc. Här ett plan där vi från rakt, vinklar ut i sidled och från denna position med full tryck skjuter ut vikterna så långt man kan innan man drar tillbaka och sedan vinklar upp igen.
P1130385
Ytterläget där dom småvikterna ändå känns rätt bra i överkroppen för att stabiliser upp
P1130409
Samma övning men här i rotation i sidled.
P1130416

P1130453
Sedan jobba vi många varianter i Cable maskinsken, Helena framför Andreas som tittar på.
P1130468
Två systrar in action
P1130480
Precis vad jag behövde efter passet. En skön lunch och Smoothie med trysch från Reload . Kände att kroppen var lite ”svag” efter lite sömn och mkt resa.