Jorden runt!

Skärmavbild 2015-08-15 kl. 10.48.21Nu drar säsongen igång på allvar har jag just insett. Först upp kommer väntar ett första läger med laget nere i Stelvio, vilket ska bli riktigt kul. Särskilt att träffa hela gänget igen. Träffa några ute på Bosön redan i veckan och kände att alla var rätt sugna att dra igång. Efter Stelvio är sedan planen någon veckas vila innan vi drar till Argentina, Ushuaia för 3 veckors åkning. Jag är dock så sugen på att åka och efter att sett bilder från Nya Zeeland bokade jag tillsammans med Matilda en resa även dit ner mellan dessa läger. Så för min del går det i ett från och med nu, Stelvio, Nya Zeeland och direkt till Argentina. Så i oktober är nästa gång jag kan packa om väskan;)

Känns lite stressande att vara borta så länge men tror det kommer bli grymt för skidåkningen, och framför allt roligt. Nya Zeeland kör jag som sagt på egen hand men flyger tillsammans med Matilda som ska ner dit och filma med Shades of Winter. Jag har dock ringt runt och löst träning med folk som är där nere, så tror det kommer lösa sig riktigt fint för mig. Om det inte varit för övervikten hade jag tagit med friåknings grejerna och hängt på Matilda och gänget någon dag också.
232
En karta över flygningarna som väntar, Sthlm-Zurich-Sthlm-Frankfurt-Singapore-Aukland-Queenstown-Aukland-Santiago-Buenos Aires-Ushuaia-Buenos Aires-Barcelona-Sthlm. Säkert någon jag glömt men i stora hela.
Skärmavbild 2015-08-15 kl. 10.43.02
TV4 körde för övrigt tt kortare inslag från Bosön härom dagen. Se den här
Skärmavbild 2015-08-15 kl. 10.48.21
Om ni missa denna på insta så släppte J.Lindeberg även denna härom dagen. En liten sneak peak från Zermatt.