Drönar follow

Hade lite tur med vädret och fick ut en till dag med fin träning. Ljuset var dock inte det bästa hela passet så var inte helt lätt, men lärorikt var det nog. Hade med mig Matilda och Shades of Winters filmare Mathias Bergmann upp till backen idag, dom hade inget och göra Mathias tyckte det var kul att kolla och filma lite slalom med sin drönare. Så fick till en kortare edit som ni kan se längst ned. Tror det var många i backen som tyckte jag var skapligt seriös med en drönare runt mig hela dagen, liksom ta filmandet och analyserandet kring träning till nästa nivå;)
P1140156
Idag då det var molnigt så var nästan soluppgången än mer magisk
P1140175
Mathias med kontrollen och drönaren jagande mig någonstans
P1140177
Ja där ka ni se den
P1140189
Som ni ser ganska fin träningsbacke som till idag var än mer isig och inte helt lätt.

Slalom training Treble Cone from Mattias Hargin on Vimeo.