Bonusdag

Idag hade vi lite tur och fick ut lite av en bonusdag, vädret såg inte särskilt lovande ut på rapporten men när jag vakna och hoppa in i bilen vid 06 tiden såg jag lite förvånat att det var stjärnklart. Det visa sig sedan ligga en del moln runt omkring men som sedan under hela passet precis höll sig på lagom avstånd. Gårdagens storm hade även inte kommit som snö utan som regn så backen hade fått en skön self injection (naturlig balk). Nog om väderförhållanden… Dagens första åk var något utöver det vanliga. Förhållandena var relativt lätta, banan skönt stakad, jag klev ut med nr 1 och jag satte ner ett rätt så bra åk. Så en sjukt skön känsla och såna åk man drömmer om och faktiskt inte får allt för många av under en träningshöst, är allt för ofta lite för svåra förhållanden eller någon faktor som gör att dom där sista 10% inte är på plats…

Nu känns det som jag svamlar lite. Kan var tröttheten som smyger sig på och gör mig påmind att klockan åter igen står på 05.00 imorgon också. Tidiga mornar här för att kunna va på liften när den öppnar vid 07-tiden.
P1140420
Dagens set up
P1140427
En något lättare träningsbacke idag, men samma backdrop.
P1140443

P1140452

P1140471
Vägarna upp är ganska extrema och jag är glad att det än så länge inte legat snö, för det finns ställen där man inte vill gå över kanten (typ överallt) och räcken är inget dom jobbar med här.
P1140474
Kan inte sluta förvånas av naturen här, storslagen.
P1140479
Se vem jag hitta pryder buskuren nedanför Treble Cone, Mr Scherlin, hej hej Oscar!
P1140489
Är nöjd med denna bild och särskilt komponering som jag sköt i farten och inte har beskurit i efterhand.