Summering senaste dagarna

Dagarna rullar på här i NZ och det blir mer och mer en vardag, skidåkning mornar, lunch på ”stan” sedan lite gymhäng på eftermiddagarna. Senaste dagarna har även varit lite ostadigare väder men som tur var har det ändå gått och åka skidor dom flesta dagar, men med varierande förhållanden. Faktiskt bra att inte bara åka solsken, utom även få smaka lite vinterväder också, alltså kallt, sämre ljus och lite snö…

Till något helt annat. Jag möts av en hel del roliga reaktioner med att jag är här nere i NZ själv, utan tränare och en proffsig stab runt omkring mig. Inte helt vant att se kring toppåkarna kanske. Alla ser förvånat på mig när jag säger att jag bara impulsboka en biljett och flög ner hit med några slalomlagg själv bara. Nu har jag dock haft tur att allt har löst sig, men som igår var lite roligt då min grupp med Österrikarna var och race nere i Cornet Peak, då fick jag sms backchefen här sent på kvällen och fråga om han trodde det fanns någon grupp som ville ha en Kitzbuel vinnare i banan;) Som tur var såg han till att para ihop med med Japanerna/Naoki Yuasa så träningen löste sig den dagen också. Det roliga med den träningen är at Japanerna är så sjukt trevliga och snälla, jag fick aldrig starta sist utan dom lät mig alltid köra först trots att jag snällt avböjde och när jag efter träningen skulle tacka för att få köra med dom, då var det dom som tacka mig, ”thank you mr Hargin”. Så stort tack till dom.
P1140511
När jag såg detta genom bilrutan härom morgonen blev jag bara tvungen att stanna och skjuta en banger. Magiskt!
P1140524
Som sagt, inte bara sol, utan här lite klassik flatljus
P1140533
Bansträckningen för dom flesta slalompass. Skön lutning.
P1140554
Yuasa kastar sig ut
P1140544

P1140609
Tog denna bild när jag var klar för passet och hasade ner längs banan för att spana in Yuasas åkning.
P1140557
Redster
P1140579
Blicken! Fokus!
P1140598

P1140633-2
Min inlånade serviceman här i NZ kör 4 remmar… Vilket inte är helt dumt. Fan då måste jag nog börja med det.
P1140623
Månljus på vägen upp imorse
P1140627
Fota denna fågel imorse… Och skulle möta den senare under dagen igen (eller hans kompis kanske)
P1140630
Denna bild är ganska magisk om man reflekterar över att Yuasa och Hörl står ner i höger i bild, landskapet blir så stort och dom så små.
P1140634-2
Här är fågeljäveln igen, skyldig och skamsen…
P1140636-2
Efter jag hitta honom i bakluckan där jag ställt min kaffekopp som han sedan välte ut.
P1140613