Vilodag

Efter 4 dagars åkning dirkt efter ankomst med en lång resa i benen var det idag dags för en välbehövlig vila. Vi kanske inte har åkt super många åk och så pga väder och förhållanden, men vi har ändå var uppe och det har blivit långa dagar ändå, så kroppen var lite trött. Så dagen har mest spenderats framför datorn, förutom när vi under eftermiddagen slog oss er i tv-soffan och kunde se PSG-Malmö på TV:n här. Fotboll är nämligen något dom visar så det räcker och behöver i det här landet.

Vilket fall, dagen vi hade innan vilodag och där bilderna nedan är ifrån var så här långt lägrets bästa dag,d är vi fick ut en ganska bra dag. Detta var något man inte trodde då vi möttes av 10-15 cm nysnö på morgonen, men vilket senare visade sig vara mindre uppe i backen och att det hunnit frysa innan snön kom.
P1150233
Kände mig inte helt övertygad av att hoppa in bussen när vädret var så här på morgonen.
P1150238
Men som sagt uppe i backen blev vädret och främst underlaget klart godkänt
P1150241
Vi åker en gemensam storbuss med grabbarna till och från backen som tar 45min. Ganska skön tid, sova, spela, läsa och lyssna musik.
P1150220

P1150224

P1150243
Tydligen inte helt vanligt med så här mycket snö nere i stan som det är nu, så som nån sa, ”El Ninjo hitting hard this year”.