Gym istället för åkning

Idag blev ingen åkning, var åter igen för stormigt för liftarn skulle öppna, så fick vända ner till hotellet och dra till gymmet och köra lite träning där istället. Fick till ett bra benpass, så fysträningen hålls upp på en bra nivå i alla fall. Sedan var det lunch på stan innan resten av dagen fördrivits i sängen framför datorn, för att va redo för lite skidåkning redan imorn igen, men det får vi se. Trots ganska stor motgång känns det ändå som gruppen håller sig vid relativt gott mod. För lägret så här långt har verkligen inte varit bra, eller rent ut sagt uselt, man har ju ändå rätt höga krav när man reser över hela jorden. Dock som jag nämnt tidigare, vi har 12 möjliga skiddagar kvar här, så ska nog hinna få ut vad vi kommit för.

Kom just på mig att sitta kolla bilder från NZ. Alltså vilken kontrast på resa, med facit i handen skulle jag stannat och mjölkat ur med åkning där.
P1150349
Vi åker en hel del taxi här, hyrbilar är svindyrt så kör gemensam buss till och från backen och sedan taxi till och från byn. Och så här ser alla taxibilar ut, får ju knappt plats i dom.
P1150351
Norska laget som har varit här lite längre än oss drog vidare mot Chile härom dagen. Men ser här kan det se ut när ett lag ska resa, ganska mycket packning och detta är bara delar av allt.
P1150354
En tur på stan och lunch idag
P1150358

P1150362
Som sagt små bilar, och det mest komiska är att jag tror dom flesta måste dra tillbaka tripmätarna. Detta exemplar stod det att den gått 4000mi, har ju svårt att tro det.
P1150368
Skön snubbe som körde, vågade inte riktigt köra en selfie, den hade beskrivit honom ännu bättre.
P1150365
Lite av arkitekturen här omkring.
P1150366
Där detta är ett av dom mest återkommande formen på hus, smalt och högt, typ att dom glömt underbyggnaden.