Kaos!

Alltså, jag tror jag aldrig varit på ett ställe där det snöat så mycket som här. Så alla freeriders, hör upp, det är hit ni ska åka;) Var uppe och dunka av lite åkning idag i snöfallet. Vågar dock knappt skriv vad som hände idag, men då resten av berget hade stängt pga vind, så bestämde helt plötsligt pistchefen att alla banor i vår backe utom en skulle rivas drygt 1-2 innan lovad tid vid 12 snåret. Så när vi väl började få ok och tränarna lagt någon timmes jobb, så var det bara att ta ner. Sedan skickades alla lag in i den resterande bana som stod kvar, där vi blev en salig blandning av åkare och nationer. Ända fördelen, man han snacka och umgås lite med alla andra när man hängde ut på start, allt från ryssar, fransyskor, Italienskor, Monegasker, Argentinare och säker några till jag har glömt.
P1150387
Snöfallet utanför fönstret igår kväll.
P1150403
Sjödin och Primoz… Innan beslutet om att riva banan kom, skulle jag kunna tänka mig det var.
P1150414
Byggis och Mange
P1150417
Liten blandning av nationer
P1150422
Ryssarna med Khoroshilov i spetsen, så träningen höll ju utan tvekan klass åkarmässigt.
P1150426
Cerra Castor som området heter.
P1150430
Bäcken med långa laggen idag
P1150432
Dagen höjdpunkt är lätt köttbiten till lunch. Det har dock inte hållit den nivå som jag trodde och hört om Argentina, men tror det beror på att vi hänger så långt söderut.