Restart

Var ganska skön känsla idag när man vakna, gick ner och la mig med min vanliga morgon procedur med uppvärmning, stretch och rullning och sakta med säkert som solen började gå upp, så börja jag inse att det faktiskt inte snöa utomhus som senaste 10 dagarna utom istället var klar himmel. Det lilla gjorde ju att man blev betydligt piggare och fylldes med ny energi.

Var sedan ganska coolt att kliva av liften uppe på toppen, för det är ju faktiskt med all snö som har kommit full vinter. Bergen är helt vita runt omkring, träden är snötäckta, snön knastrar så där skönt när man glider med skidorna och luften är så där lite kylig att andas in.

Träningen var sedan bra, självklart inte superhårt, men man har inte så höga krav längre vad som är bra eller inte;) Dock så lämnade vi nu ett övertaggat tränar-team som idag för första gången fått klartecken och en lucka att kunna ta fram vattenslangarna och gå lös med i pisten. Så framåt skulle det nu kunna bli riktigt fint med viss tur och stolpe in. Håll tummarna för det!
P1150437
Den där extra koppen kaffe man avnjuter på rummet efter frukosten, i väntan på att bussen ska gå.
P1150446
Soluppgång över bergen.
P1150456
Primoz med ett ganska mäktigt backdrop
P1150455
Bäcken spanar ut över samma vy
P1150474
Ett ganska mäktigt berg på väg upp mot backen
P1150489

P1150481
Är typ en tullstation upp mot backen, för om man fortsätter vägen så är man inne i Chile om jag förstått allt rätt.
P1150505
Fler sköna berg längs vägen
P1150537