3D- ALPINT CAMP!

Äntligen! Se hit skidåkare, tränare, föräldrar, barn, ungdomar, vuxna ja alla som älskar skidåkning!

Vill du ha chansen att träna fysträning och lära från tre världscupvinnare, Jag, Markus Larsson, Jens Byggmark och vår fystränare Andreas Öhgren så kommer vi tillsammans den 3:e och 4:e Oktober anordna två 3D- ALPINT CAMP i Stockholm för skidungdomar.

Gå in på http://3dfunktion.se/alpint/ och läs mer. Det kommer bli två roliga dagar, så missa inte detta utan gå in och boka din plats idag.
Untitled copy
Vad innebär då 3D-träning för alpinister? Enkelt beskrivet att du tränar och förbereder kroppen för de rörelser och krafter som skidåkning kräver, med en individuell anpassning. Du behöver vara stark i ytterlägen, få med dig kraften, reagera blixtsnabbt och – inte minst – kunna rädda din kropp om du får ett felskär.

Jag har själv kört med Andreas senaste två åren och tycker detta hjälpt mig extremt mycket för att nå sista biten med min skidåkning, göra kroppen än mer förbered för vad som sker ute i backen.