Over and out

Håller på att packa ihop prylarna från rummet, senare idag flyger vi ut från Ushuaia. I slutändan fick vi ut vad vi kom hit för och jag måste erkänna att vi haft ett väldigt bra läger. Tillsammans med stoppet i NZ så har det varit grymt. Sedan vi drog igång i mitten av Augusti känns det som jag åkt oavbrutet. Så nu ska det blir skönt att komma hem och få vila från åkning någon vecka. Min resa fortsätter dock under några dagar till framåt.

Flyget upp mot Stockholm nu är enbart för att köra 3D-Alpint Campsen, för att sedan på söndag flyga ner till Österrike för pressträff med Atomic och sedan vidare till Monaco där jag äntligen får packa upp och om på riktigt. Så måste erkänna att jag längtar lite till tisdag morgon, slappna av och köra en långfruksot vid stranden. Men först är jag taggad att dra förbi Stockholm, så hoppas vi ses på lördag eller söndag på campsen. Boka in din sista minuten plats nu, eller säg till någon kompis som inte gjort det att hänga på.
P1150749
Fotbollstennis i en squasghall härom dagen. Alla väggar tillåtna, vilket skapa rätt bra tempo och snabbhet i spelet.
P1150757
Lopez dunkar plattan i mattan sista dagen upp till backen.
P1150760
Sista två dagarna var fina, men vädret har svängt extremt snabbt. Nu är verkligen våren här.
P1150765

P1150769

P1150787

P1150792

P1150773