Möten och leveranser

Har varit fullspäckat schema idag där jag flängt över stan över massa roliga möten och upphämtningar. Började dock dagen med det viktigaste, att ta hand om kroppen då jag träffade Andreas och fick en grym behandling av framför allt knäna eller snarare allt som skapar spänning ner mot knäna. Lå framsida, baksida och vader, en grym session och faktiskt dagens ”träning”. Som jag skrev kände jag mig sliten så var perfekt att bromsa och stanna upp. Så Andreas kör inte endast slut på kroppen, utan ger även en massa kärlek;)

Som sagt hade jag sedan möten med bland andra J.Lindeberg, NOCCO och Under Armour där jag på alla ställe fick grymma leveranser, så alla skämde bort mig, vilket jag uppskattar mycket. Hann även spåna ideér/projekt för vad som komma skall under vintern.

Nu ska jag packa och göra mig redo för resa igen.
P1170218
Haha, bilden talar inte riktigt sanning, även om det inte alltid var superskönt så gjorde det inte så här ont. Kände mig som en kung efteråt;)
P1170263
Pit Stop hos NOCCO för att hämta brukar som ska ner mot Engelberg. Kör ner imorgon, så borde hålla mig vaken på resan. Fick även min smällfeta team-jacka som dom gett till alla ambassadörer, big like!
P1170268
Förutom en sväng till J.L kontoret där jag hämta nya skidkläder, så var jag även förbi butiken för att fixa till en Smoking för en kommande stor fest. Bra service och grymt att kunna få denna hjälp.
P1170274
Satt redan bra, men efter en sväng hos skräddaren kommer den sitta perfekt.
P1170253
Tjuvöppna något flak för att hålla energin upp under dagen och testa faktiskt Hallon utan kolsyra för första gången. Smaka Hallonsaft, så sjukt lättdrucket.
P1170278
Var sedan förbi hos UA och hämta träningsskor.
P1170281