Gondolen i Kitzbühel

Som jag nämnde igår så var jag i Kitzbühel idag och tog emot min Gondol. Det roliga var ju att byggis även var med och tog emot sin efter dubbelsegern 07, han hade aldrig hunnit få den ceremoniellt innan även om den rullat alla år sedan dess. Så kul att vara där tillsammans. Vi hade även bra backning lite lagkamrater, tränare, service och hela Europacup laget som förhoppningsvis kan få inspiration för vad dom ska fixa framåt.

När man kommer tillbaka så här off season och ser det hela är det lättare att ta in det hela lite mer och förstå att man lyckats med en ganska stor prestation, vilket ger energi för stundade säsong som närmar sig. Roligaste är att framför allt läsa namnen på dom andra gondolerna med vinnare, är många legender som står där, mäktigt.
byggmark hargin
Jag och Jens framför lite snygga planscher dom tryckt upp.
huber reisch hargin byggmark burger

Skiteam Schweden

burger hargin gondelübergabe

burger hargin gondel 2

reisch byggmark gondel 1

huber reisch hargin byggmark burger 2

interview hargin

interview byggmark